Daniël is onze muzieknerd. Hoor je een nieuw nummer? Hij weet hoe het heet, wie het speelt, en wat de bedoeling van het nummer is. Noem een gitaarsolo en hij kan het spelen; allemaal geleerd vanaf zijn eigen bank!

Jessica is onze leading lady. Zonder haar zouden we eigenlijk nergens zijn. Een locatie voor repetities? Optredens? Bandleden? Fotograaf? Coach? Zij regelt het allemaal. Dat ze daarnaast ook nog eens een knappe verschijning is met een prachtige stem maakt het plaatje helemaal compleet.

Marc was onze ‘missing link’. Reggae, rock, flamenco, noem het maar of hij is erin thuis. Geef hem een paar snaren en hij gooit over elk nummer net die extra ‘touch’.

Denk je aan Ricardo, dan denk je aan een feestje. Met of zonder kerstmannenpak, als er maar wat valt te trommelen. Zijn tomeloze enthousiasme en creativiteit worden zeer gewaardeerd. Zo had hij nog geen week na het aansluiten bij de band al een logo ontworpen!

Met John erbij is ons percussie duo compleet. Met meer gadgets in huis dan de gemiddelde goochelaar weet John aan elk nummer net dat extra stukje 'textuur' mee te geven.

Als je Timo een bas geeft komt hij helemaal los. Met zijn steady timing en prettige, rustige vibe zorgt hij dat andere bandleden op hem kunnen steunen. Dat hij daarnaast soms ook grappig uit de hoek komt maakt het helemaal aangenaam hem erbij te hebben.